Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka začala vydávať platobné karty Visa zadarmo

Fio banka začala vydávať platobné karty Visa zadarmo

8.8.2022 10:53

Fio banka zahajuje vydávanie debetných platobných kariet Visa, oddnes tak ponúka produkty oboch najväčších svetových kartových asociácií. Vydanie Visa karty k bežnému aj podnikateľskému účtu je zadarmo.

„Snažíme sa naše služby pre klientov vždy zlepšovať. Pridali sme do ponuky Visa karty, bez poplatku za vydanie aj vedenie. Klienti tak majú možnosť si k účtu #BezPoplatku a bez podmienok pridať Visa kartu, ktorá ponúka napríklad aj všetky výbery z bankomatov po celom svete zadarmo. S touto novinkou tak Fio účet #BezPoplatku získava nový, ešte bezkonkurenčnejší rozmer služby,“ komentuje novinku obchodný riaditeľ Jan Bláha.

Štandardne ponúkané Visa karty k bežnému alebo podnikateľskému účtu, teda karty Visa Classic a Visa Business, sú vydávané úplne zadarmo. Klienti Fio banky majú ku každému účtu jednu kartu pre majiteľa účtu a druhú pre jednu ďalšiu osobu zadarmo, a to či už ide o kartu Visa alebo Mastercard. Druhá a ďalšia karta pre rovnakého držiteľa je potom za jednorazový poplatok 3,50 EUR. Karty sú tak vydávané za rovnakých podmienok ako karty Mastercard.