Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka organizuje investičné semináre

Fio banka organizuje investičné semináre

12.4.2022 13:34

Škola investovania od Fio banky sa vracia a v priebehu jedného mesiaca usporiada v troch slovenských mestách 5 investičných seminárov pre verejnosť. Účasť aj registrácia je pre všetkých záujemcov zadarmo.

Fio banka v spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM pripravila ďalší semester Školy investovania. Tento projekt dlhodobo vzdeláva širokú verejnosť a prináša teoretické aj praktické informácie ohľadom fungovania kapitálových trhov, vrátane interaktívnych ukážok nákupu a predaja cenných papierov. Škola investovania bude prebiehať v troch mestách, v termínoch od 25. 4. do 19. 5. a prihlásiť sa môže úplne každý. Stačí sa bezplatne registrovať na webových stránkach banky, vybrať si termín a mesto.

„Jarná vlna seminárov sa v tomto roku konečne vracia. Z reakcií záujemcov tušíme, že aj tohtoročný ročník by mohol byť úspešný. Osobné stretnutie, možnosť zodpovedania akýchkoľvek dotazov, diskusie a odovzdanie skúseností je skrátka nenahraditeľné,“ uvádza Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Pre záujemcov sú pripravené dve témy:

Základy investovania na kapitálovom trhu sa zameriavajú na základné investičné pojmy, získanie prehľadu do sveta cenných papierov a podielových fondov. Súčasťou sú aj praktické ukážky.

Analýza cenných papierov a inteligentné pokyny predstavujú rôzne možnosti obchodovania s využitím inteligentných pokynov.

Všetky semináre budú prebiehať podľa aktuálne platných vládnych opatrení, ktoré sú všetci prítomní povinní dodržiavať.

PLN4,453244,19382