Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka otvára novú pobočku v Humennom

Fio banka otvára novú pobočku v Humennom

29.9.2021 12:49

Od dnešného dňa má Fio banka na Slovenku už 23. pobočku, ktorá sa tentokrát otvorila v meste Humenné. Pobočka má za cieľ zlepšiť dostupnosť svojich služieb pre klientov zo spádových oblastí okresov Humenné, Vranov nad Topľou a Snina, tí majú opäť k dispozícií kompletný bankový aj investičný servis.

Fio banka expanduje a rozširuje svoju pobočkovú sieť na Slovensku. Tentokrát už 23. pobočku doplní v meste Humenné. Založenie účtu #BezPoplatku a bez podmienok pre fyzické osoby aj podnikateľov, či obchodovanie na burze, je po novom možné vybaviť na novej pobočke na adrese Námestie slobody 7. Pobočka je otvorená od pondelka do piatku, a to v čase od 8:30 do 17:00. Klienti v nej nájdu aj hotovostnú pokladňu, kde je možné vkladať a vyberať hotovosť v 3 menách, EUR, CZK a USD.

Budeme našim klientom na blízku, v prípadne že budú chcieť založiť účet, vložiť naň peniaze v hotovosti alebo pomôcť s ďalšími produktmi, ako napríklad s investovaním do podielových fondov. Väčšinu vecí u nás síce klienti dokážu vybaviť online, stále však zostávajú záležitosti, o ktorých sa chcú poradiť a vybaviť ich radšej osobne," komentuje otvorenie pobočky Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Založiť si Fio účet #BezPoplatku a podmienok môžu klienti osobne na pobočke, online na webových stránkach alebo aj z mobilu z pohodlia domova.

Fio banka, a.s.