Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka otvára novú pobočku v Ružomberku

Fio banka otvára novú pobočku v Ružomberku

14.6.2021 09:18

Od dnešného dňa sa novou pobočkou môžu pochváliť v Ružomberku. Fio banka tam otvára tak svoju 22. pobočku. Klienti si môžu opäť o niečo pohodlnejšie založiť účty bez poplatkov a podmienok alebo obchodovať na burze prostredníctvom Fio banky.

V rámci lepšej dostupnosti v poskytovaní služieb sa Fio banka rozhodla zriadiť novú pobočku v meste Ružomberok. Fio banka každým rokom rastie a tak rozširuje i počet pobočiek, ktorých je na Slovensku už 22. Založenie účtu bez poplatkov a bez podmienok pre fyzické osoby i podnikateľov či obchodovať na burze, je po novom možné vybaviť na novej pobočke na adrese Maroša Madačova 1A, Ružomberok. Pobočka je otvorená od pondelka do piatku, a to v čase od 8:30 do 17:00.  Klienti v nej nájdu aj hotovostnú pokladňu, kde je možné vkladať a vyberať hotovosť v 3 menách, EUR, USD a CZK. Klientov určite poteší aj bezbariérový vstup.

„Pobočku zriaďujeme nielen pre klientov, ktorí pochádzajú priamo z Ružomberka, ale rovnako aj pre klientov z okolia mesta a Dolného Kubína. Budeme tu pre našich klientov, či už budú chcieť založiť účet, vložiť naň peniaze v hotovosti alebo pomôcť s ďalšími produktmi, ako napríklad s investovaním do našich podielových fondov. Aj keď väčšinu vecí klienti dokážu u nás vybaviť online, stále zostávajú záležitosti, o ktorých sa chcú poradiť a vybaviť ich radšej osobne. Klienti majú k dispozícii na pobočke i hotovostnú pokladňu, pre vklad a výber hotovosti v 3 menách, rovnako ako na všetkých ostatných pobočkách," komentuje otvorenie pobočky Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Založiť si Fio účet bez poplatkov a podmienok môžu klienti osobne na pobočke, online na webových stránkach alebo po novom aj z mobilu z pohodlia domova.

Fio banka, a.s.

GBP0,882070,83068