Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka otvára novú pobočku v Martine

Fio banka otvára novú pobočku v Martine

3.12.2018 15:35

Fio banka rastie a otvára už 17. pobočku na Slovensku, najnovšie bude svoje služby ponúkať v Martine. Klienti si tam môžu založiť účty bez poplatkov, výhodné hypotéky alebo online obchodovanie na burze.

Účty zadarmo, hypotéky s možnosťou flexibilného znižovania mesačných splátok alebo výhodné investičné služby, to všetko si môžu ľudia dohodnúť na novej pobočke Fio banky v Martine. Pobočka je otvorená od pondelka do piatku v čase od 8:30 do 17:00 na adrese Divadelná 7. Súčasťou je hotovostná pokladňa, kde je možné vyberať aj vkladať eurá, doláre či české koruny. Martin je 17. pobočkou, ktorú Fio banka na Slovensku otvorila.

„V poslednej dobe pozorujeme, že záujem o bankové služby bez zbytočných poplatkov stále stúpa a preto pokračujeme v rozširovaní našej pobočkovej siete. Martinom tento rok nekončíme, do konca decembra chystáme otvoriť ešte pobočku v Bardejove a na konci roku teda budeme mať 18 pobočiek po celom Slovensku. Veríme, že tým oslovíme ďalších záujemcov o naše služby a našim súčasným klientom budeme ešte bližšie. Tak ako teraz klientom z Martina a okolia,“ dodáva Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.