Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka je tretia najobľúbenejšia značka podľa štúdie KPMG

Fio banka je tretia najobľúbenejšia značka podľa štúdie KPMG

12.4.2024 12:15

Spoločnosť KPMG zverejnila výsledky 7. ročníka prieskumu zákazníckej skúsenosti na Slovensku. Fio banka sa v ňom umiestnila na 3. mieste celkovo a získala 1. miesto v kategórii Finančné služby.

Fio banka sa stala novým lídrom sektora Finančných služieb v hodnotení zákazníckej skúsenosti a spomedzi všetkých značiek skončila na 3. mieste, čo je medziročný posun o 35 miest. Vďačí za to najmä atraktívnej ponuke služieb a produktov v spojení s cenovo výhodnou politikou v období rastu cien.

Prieskum zákazníckej skúsenosti medzi značkami a sektormi na Slovensku realizovala spoločnosť KPMG už siedmy rok. Zúčastnilo sa ho viac ako 2 500 respondentov, ktorí v rámci prieskumu poskytli viac ako 25-tisíc odpovedí.

„Teší nás takýto pozitívny ohlas, ako aj umiestnenie na najvyšších miestach. Uvedomujeme si, že klienti oceňujú našu nemennú cenovú politiku a berú nás ako spoľahlivého partnera v pozadí, ktorý reaguje okamžite, keď ho klienti potrebujú. Ďakujeme a gratulujeme aj všetkým ďalším oceneným,“ komentuje umiestnenie v ankete obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

PLN4,455114,19558