Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka otvára novú pobočku v Komárne

Fio banka otvára novú pobočku v Komárne

8.8.2018 11:29

Fio banka rastie a otvára už 16. pobočku na Slovensku. Svoje účty bez poplatkov, výhodné hypotéky alebo online obchodovanie na burze ponúka už aj v Komárne.

Fio banka predstavuje jedinečné spojenie bezpoplatkovej online banky a siete pobočiek, kam sa klienti môžu prísť poradiť o úveroch, investíciách alebo si založiť osobné alebo podnikateľské účty. Nová pobočka v Komárne ponúkne klientom kompletný bankový servis vrátane hotovostnej pokladne, kde je možné vyberať aj vkladať eurá, doláre alebo české koruny. Nová pobočka na adrese M. R. Štefánika 11 bude otvorená od pondelka do piatka v čase od 8:30 do 17:00.

„Sme radi, že záujem o naše služby stále stúpa, aj preto chceme pokračovať v rozširovaní našej pobočkovej siete. 16 miest, kde nás klienti aktuálne nájdu, nie je konečné číslo, na tento rok chystáme ešte pobočky v Martine a v Bardejove. Veríme, že tým oslovíme ďalších záujemcov o naše služby a našim súčasným klientom budeme ešte bližšie. Tak ako teraz klientom z Komárna a okolia,“ dodáva Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Fio banka, a.s.

CONTACTS