Introduction > About us > Media > Press releases > Škola investovania 2018 otvára svoje brány

Škola investovania 2018 otvára svoje brány

28.3.2018 10:26

Fio banka usporadúva investičný projekt s názvom Škola investovania. Verejnosti ponúkne 5 seminárov, ktoré sa venujú nielen úplným základom online obchodovania, ale tiež zložitejším témam pre pokročilých investorov. Semináre sa konajú v 3 mestách na Slovensku, účasť aj registrácia je pre všetkých záujemcov zadarmo.

Fio banka, najväčší online broker na Slovensku, pripravila v spolupráci s burzou RM-SYSTÉM ďalší semester Školy investovania. Tento jedinečný projekt, ktorý sa od polovice apríla do polovice mája uskutoční v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici, zoznamuje širokú verejnosť s fungovaním kapitálových trhov. Záujemci si môžu vybrať z dvoch tematických okruhov. V prvom sa zoznámia so základnými investičnými pojmami a získajú pohľad do sveta cenných papierov. Druhý okruh sa zameriava na fundamentálnu analýzu, trhovú kapitalizáciu či inteligentné pokyny.

Školy investovania sa môže zúčastniť úplne každý. Stačí sa iba bezplatne registrovať na webových stránkach banky, vybrať si tému, termín a konkrétne mesto.

„Už niekoľko rokov sme neodmysliteľne spätí s tým, že učíme verejnosť investovať na burze. Predstavujeme výhody aj úskalia búrz, možnosti aj riziká, s ktorými sa pri online obchodovaní môžu investori stretnúť. Potom je len na nich, či znalosti využijú, a pre akú formu investovania sa rozhodnú. To nechávame na nich. Na nás je edukácia. Zmysel nášho konania nám každoročne potvrdzujú plné kapacity seminárov aj to, že mnoho účastníkov postupne prejde všetkými tematickými okruhmi a často sa opakovane vrátia. Škola investovania je skutočne ojedinelý projekt, ktorý nemá na Slovensku obdobu, a my sa budeme snažiť ho uskutočniť aj v budúcnosti,“ komentuje jej zahájenie Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Registrácia zadarmo

PLN4,450084,19084