Introduction > About us > Media > Press releases > Fio banka ponúka business karty pre podnikateľov zadarmo

Fio banka ponúka business karty pre podnikateľov zadarmo

14.11.2017 10:59

Fio banka prichádza s novinkou pre podnikateľov - platobné karty Mastercard Business ponúka bez poplatkov ku každému podnikateľskému účtu. Zadarmo je možné získať kartu nielen pre majiteľa účtu, ale aj pre ďalšieho disponenta. Novinka platí pre nových i existujúcich klientov.

Doteraz mohli živnostníci a firmy získať k podnikateľskému účtu business kartu za mesačný poplatok 4 €. Od novembra je jej vydanie aj vedenie úplne zadarmo, a to nielen pre majiteľa účtu, ale aj ďalšiu osobu. Novinka sa vzťahuje na nové aj už vydané podnikateľské karty. Mastercard Business ponúka klientom vyššie limity než štandardná debetná karta a umožňuje, aby bol na karte uvedený nielen držiteľ karty, ale tiež jej majiteľ, resp. firma. O business kartu je možné odteraz žiadať online v Internetbankingu. Platobná karta je automaticky registrovaná v bonus programe Priceless Specials, ktorý vracia držiteľom časť peňazí z nákupov vo vybraných obchodoch spať.

„Pre podnikateľov a firmy máme podnikateľský účet, ktorý ponúka väčšinu vecí zadarmo. Medzi tie hlavné patrí neobmedzený počet SEPA platieb, platby v korunách do Česka, hotovostné operácie na pobočke alebo API bankovníctvo. Teraz sme sa rozhodli pridať ďalší významný benefit v podobe business karty bez poplatkov. Veríme, že tým ešte viac zatraktívnime naše služby pre podnikateľov,“ hovorí Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

CONTACTS

Infoline: +421 2 2085 0411